Når man bare brænder for noget!

 @enmorsperspektiv

 

Det er ingen hemmelighed at jeg i fremtiden gerne vil leve af at være iværksætter/selvstændig. Vejen dertil er lang, men jeg tror på at det kan lykkedes hvis jeg kæmper for det, og det gør jeg – i den grad! Som 21-årig oprettede firma og startede webshop. Webshoppen fylder snart 1 år og jeg er lidt stolt af mig selv. Det må man godt sige, ikke? Jeg går rigtig tit og tænker over hvad jeg kan finde på af nye ideer. Nogle ideer er bedre end andre, nogle bliver smidt ud igen, og nogle bliver skrevet ned. Jeg vil så gerne en hel masse. Føre alle mine ideer ud i livet. Men det hele kan ikke lykkedes på én gang. Jeg skal få alt det her til at spille sammen med familielivet og studielivet. Det er til tider svært. Det gør at man må prioritere sin tid – hver eneste dag. Men jeg elsker, at jeg altid har et eller andet jeg kan foretage mig! Pt. er jeg i gang med at skrive en graviditetsbog. En personlig bog hvor du bl.a. følger graviditeten uge for uge, får informationer om sundhedsstyrelsens anbefalinger, former for smertestillende, fødselsmuligheder og erfaringer fra andre kvinder. Samtidig er jeg igang med en lille udvidelse af mit firma, der forhåbentlig inden længe kommer helt på benene.

Der var en gang hvor jeg troede at jeg ville være pædagog og være det på fuldtid. Jeg havde haft et job i et par sommerferier i en SFO, og jeg synes det var hyggeligt. Jeg interesserer mig for pædagogikken, og elsker at blive klogere på hvad der foregår inde i børns hjerner – især efter jeg er blevet mor. Men jeg må sige, efter jeg har startet Home by K, og har fået et væld af ideer at arbejde med, så har jeg opdaget forskellen. Jeg kan godt lide at være pædagog – men jeg elsker og brænder for at være iværksætter og selvstændig. Der er virkelig en drivkraft inden i mig, som hele tiden gør at jeg kæmper for at opnå mine mål, og kæmper for at blive større og bedre. Og jeg tror på, at det kan lykkedes, og det bliver jeg også nødt til at gøre, hvis det skal lykkedes. Ind i mellem kan jeg godt høre, at nogle folk er lidt skeptiske når jeg fortæller om en idé eller mine mål. Men jeg tror på det, og det bliver jeg ved med. For så skal jeg nok nå mit mål.

 

GemGemGemGemGemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *