Yes. Sidste besøg på børneambulatoriet!

 @enmorsperspektiv

For tre måneder siden var jeg på børneambulatoriet med lækkermåsen, fordi vores læge synes han vejede for lidt, da hans vægtkurve gik vandret. På børneambulatoriet målte og vejede de ham til 75 cm og 8,1 kg. De synes ikke der var grund til at gøre noget, men de ville gerne have at han kom igen når han blev 15 måneder, så de kunne holde øje med, at hans vægt ikke blev ved med at stå stille. I dag var vi så derinde igen. Han blev målt og vejet til 77 cm, og 9 kg. Lægen kunne se at han var sund og rask, udviklede sig rigtig godt, og så ingen grund til bekymring. Hun mente derfor ikke der var nogen grund til at vi kom igen.

På mandag starter lækkermåsen i dagpleje igen efter 4 ugers ferie. Jeg tror han glæder sig rigtig meget! Jeg kan mærke, at han ikke bliver aktiveret og stimuleret på samme måde herhjemme, som han gør i dagplejen, og der er begyndt at stå ballademager i øjnene på ham. Så det bliver godt for ham at komme tilbage igen – han elsker jo sin dagpleje og hygger sig altid rigtig meget når han er der. Det er så skønt at have så dejlig en dagpleje! Det sætter vi virkelig pris på.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *