Så er vores ferie sammen slut

 @enmorsperspektiv

 

Vi har nu holdt tre ugers ferie sammen, allesammen, og vi har virkelig hygget os! Farmand har fået købt en cykel, så vi er begyndt at cykle en del ture, til stor fornøjelse for lækkermåsen. Det er rigtig hyggeligt. Og det er rart at vi endelig har fået købt børnesæde og cykelhjelm til ham. Så kan jeg også komme lidt længere rundt, når Kirk ikke er hjemme og han har bilen.

Næste uge skal jeg hygge med lækkermåsen, som først starter i dagpleje om en uge. Jeg starter først om to uger, så jeg har lige lidt ekstra ferie endnu. Det passer mig fint, for lige for tiden har jeg lidt travlt med nogle forskellige ting. Det har jeg i princippet tit, det handler bare om hvad jeg prioriterer mest. Men jeg har planer om at skulle udvide min forretning lidt, indenfor den nærmeste fremtid, så det prioritere jeg en del af min tid til lige nu. Udfordringen ved at være iværksætter, er at jeg har så mange idéer jeg gerne vil føre ud i livet, men tiden er en begrænsning. Det gør til gengæld at jeg hele tiden har noget at kaste mig over, og det passer mig fint. Jeg elsker at have noget at give mig til, og er ikke typen der finder stor fornøjelse i at sidde og glo i sofaen foran fjernsynet i for lang tid ad gangen. Så jeg keder mig sjældent.

Jeg håber i alle sammen har haft en god weekend – det har vi!

 

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *