Ferie på solskinsøen

 @enmorsperspektiv

 

Så er vi hjemvendt fra Bornholm. Vi har været på en lille ferie hos min mormors bror som bor i Snogebæk, tæt på Nexø. Min oldemor og oldefar boede der også før de døde, så det er næsten som mit andet hjem, da jeg er kommet der meget med min mormor og morfar, især da jeg var mindre. Vi har været afsted siden i søndags. Starten på turen var egentlig god. Viktor tog rejsen så pænt. Først tog, så skift til et nyt tog, færge og til sidst bustur. I alt cirka 6-7 timer, og han hyggede sig bare! Da vi nåede til Snogebæk, blev jeg ringet op af min papfar som fortalte mig at der var vand i kælderen derhjemme, efter de havde haft skybrud. 29 millimeter på 20 minutter. Øv! Typisk at det skal ske lige når man er taget afsted på ferie. Så vi måtte ringe til forsikringen, men det meste af kommunikationen tog min papfar sig af. Det var det nemmeste. Men derudover har det været en hyggelig tur. Vi har hygget os meget med min mormors bror. Hver gang vi har besøgt ham, har vi fået et par historier fra hans liv. Han er sidst i 70’erne nu, og da han blev 16 havde han allerede rejst jorden rundt 3 gange. Han har været meget rundt omkring, og har altid en god historie i ærmet, og han elsker at snakke om sit liv! Og vi andre synes det er rigtig spændende at høre om. Derudover har vi været lidt rundt i Snogebæk, som er en rigtig hyggelig by. Bornholm generelt, har nogle lækre strande, så dem var vi selvfølgelig også på. Nu er vi kommet hjem og farmand har lige 4 dages ferie tilbage sammen med os. Viktor har en uge mere, og jecg har to uger udover.

Jeg håber i andre nyder ferien lige så meget som jeg gør – hvis i altså stadig har ferie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *