Opskrift på lækker no-bake chokolade-oreo cheesecake.

 @enmorsperspektiv

 

I dag har vi haft besøg af mit dejlige gudbarn og hans forældre. I den forbindelse lavede jeg en lækker no-bake chokolade-oreo cheesecake til dessert, og jeg synes lige jeg vil dele opskriften med jer.

 

Ingredienser:

Til bunden:
– 300 g. oreokiks
– 115 g. smør

Cheesecake-delen:
– 226 g. philadelphia
– 110 g. flormelis
– 2,5 dl. piskefløde
– 1 tsk. vanilleekstrakt

Chokolade-delen:
– 2,5 dl. piskefløde
– 285 g. mørk chokolade
– Jordbær

 

Sådan gør du:

  1. Knus oreokiksene til en fin krymmel. Smelt smøret og bland det sammen med kiksekrummerne. Spred massen jævnt ud i en springform. Sæt på frost i 10 minutter, imens du laver step 2.
  2. Rør philadelphia sammen med flormelis, indtil det er blandet ordenligt sammen og blødt. Pisk 2,5 l. fløde, og vend i. Spred massen jævnt ud på bunden af kagen, og sæt den derefter i køleskabet i minimum 3 timer, og gerne natten over.
  3. Varm resten af fløden til den simre, og hæld derefter over groft hakket chokolade. Rør rundt, indtil det er blandet ordentligt sammen og blødt. Hæld blandingen over kagen, og put jordbær rundt langs kanten. Evt. på hele kagen, hvis det foretrækkes.

Velbekomme!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *