Så er jeg hjemme fra Ballerup – før tid

 @enmorsperspektiv

 

Endelig er jeg hjemme fra Ballerup Kræmmerfestival. Dog før tid. Egentlig skulle jeg først have været hjemme her til aften, efter at have stået på standen til kl. 16. Men allerede igår, da markedet lukkede kl. 20, kom Kirk ind og hjalp mig med at pakke mine ting og teltet sammen. De havde lovet rigtig dårligt vejr, med masser af regn, og jeg valgte derfor at lukke ned en dag før. Det var der i øvrigt flere andre kræmmere der også gjorde. I fredags regnede det også on/off, og det var virkelig ikke særlig mange mennesker, næsten intet salg, og jeg pisse frøs hele dagen! Det gad jeg simpelthen ikke igen søndag, og samtidig skulle pakke ned i øs regnvejr. Jeg fortryder godt nok heller ikke, at jeg pakkede ned igår, når jeg ser hvor meget det har regnet idag. Fredag havde jeg som sagt en rigtig dårlig dag. Det var rigtig koldt, og der var ikke særlig mange mennesker på markedet. Lørdag var det heldigvis bedre vejr og så havde jeg bare verdens bedste familie som kom ind og overraskede mig! Først på dagen kom min far og hans kæreste og besøgte mig derinde. Det var rigtig hyggeligt, og jeg havde slet ikke regnet med at der kom nogle. De havde mad og kaffe med til mig – lige hvad jeg kunne bruge! Det var rigtig lækkert. Da de skulle til at gå, kom min mor, papfar, lillebror og mormor. De var der resten af dagen, og mens min papfar stod og passede standen, havde jeg mulighed for at gå lidt rundt med de andre, og kigge på markedet. Det var så hyggeligt. Min søde mand havde faktisk også planlagt at han ville være kommet ind og besøgt mig, sammen med lækkermåsen, men det måtte han så droppe, da jeg lavede om i planerne, og spurgte om han ikke kunne komme ind, og hjælpe med at pakke ned, når markedet lukkede. Min far og hans kæreste skulle så have lækkermåsen i nat, og det er gået så godt. Da vi havde pakket ned igår aftes, kørte Kirk tilbage til Korsør, og jeg kørte tilbage til hotellet og sov. Alle mine ting stod alligevel derinde, og jeg havde alligevel betalt for overnatningen. Så kunne jeg køre tilbage, frisk og veludhvilet i formiddags. Da vi havde læsset af, kørte vi over for at hente lækkermåsen, og nøøøj hvor var det dejligt at se ham igen! Hold kæft jeg har savnet ham. Vi har også bare hygget os så meget idag, og jeg fortryder ikke et enkelt sekund at jeg har pakket ned før tid. Nu er han puttet, og Kirk og jeg hygger med The Walking Dead.

Endelig hjemme hos lækkermåsen igen. Hold kæft hvor har jeg savnet ham! Tre overnatninger uden ham, er det længste jeg nogensinde har været væk fra ham, så det ha været lidt hårdt. Nøj, hvor jeg elsker ham!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *