En lille update her fra Sinatur Hotel Frederiksdal

 @enmorsperspektiv

 

I weekenden skal jeg jo på Ballerup Kræmmerfestival med mit firma Home by K, og jeg har i den forbindelse indlogeret mig på Sinatur Hotel Frederiksdal i Lyngby. Kirk og jeg kørte til Ballerup i formiddags, for at stille telt og stand op, så jeg er klar til weekenden. Imens blev lækkermåsen passet af mormor og bedstefar. Selvom jeg glæder mig til weekenden, så bliver det godt nok hårdt at være væk fra ham i så lang tid. Det er det længste jeg nogensinde har været væk fra ham. 3 overnatninger til vi ses igen. Puha! Thank God for facetime! Jeg har aftalt med Kirk at jeg skal facetime med ham hver aften inden han skal sove, og derudover må han gerne sende en masse snaps i løbet af dagen. I know, træls mor! Men jeg savner ham altså allerede. Nå, men jeg har som sagt, allerede meldt min ankomst på hotellet, og det er altså godt nok et lækkert område det ligger i! Da jeg havde fået lidt aftensmad, valgte jeg at gå mig en lille tur, og det var rigtig hyggeligt. Det var jo med at udnytte muligheden, når nu jeg havde lidt fritid der skulle bruges. Det bliver der jo nok ikke meget af i de kommende dage. Nu vil jeg tage et dejligt langt bad, og derefter kravle til køjs i den bitte lille enmandsseng (for den er bitte lille, når man er vant til dobbeltseng!). Heldigvis har jeg taget min egen dobbeltdyne med, så jeg i det mindste kan putte mig godt.

 

 

 

2 thoughts on “En lille update her fra Sinatur Hotel Frederiksdal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *