Ferie, ferie, feeerie

 @enmorsperspektiv

 

Så er ferien med lækkermåsen og farmand endelig skudt i igang. Lækkermåsen har ferie fra dagplejen i fire uger, og farmand har ferie i tre uger. Jeg har virkelig glædet mig til, at vi alle skulle holde ferie sammen. Det bliver så hyggeligt.

Jeg lagde weekenden ud med, at tage til Vordingborg Festuge og se Sømændene, som gav et godt show.


Min lillebror skulle lige have et par autografer på sin nyindkøbte sømandshat. Udsigten var sgu ikke dårlig! Ja okay, jeg fik da også et par autografer.

Igår fik vi endelig et glimt af lidt sommervarme, så jeg skyndte mig ud, og købte et lille badebassin til lækkermåsen. Det var et stort hit. Da han ville op, fik han tørt tøj på, og så var han klar til at lege videre ude i haven.. Og så havde han selvfølgelig fået lyst til at bade igen, hvilket jeg først opdagede da han er halvt på vej op i bassinet igen, og når helt i. Nå ja, så måtte han få tørt tøj på endnu en gang. Nu håber vi altså lidt på at sommervarmen for alvor tager fat, for det vejr vi har i dag er da godt nok kedeligt!

Det var et hit.


Afsløret.

GemGem

GemGem

GemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *