En hyggelig weekend – men endelig er Viktor hjemme.

 @enmorsperspektiv

 

Lækkermåsen har jo været ved sin mormor og bedstefar fra fredag til søndag, og det gav Kirk og jeg mulighed for at gøre nogle af de ting, vi ikke normalt kan gøre. Så vi startede weekenden med at blande slik fredag aften, og sidde og hygge i sofaen og holde os så længe vågen som vi havde lyst til. Helt til kl. 01:15 kunne vi holde til.. Hvilket jeg var overrasket over, nu hvor vi er vant til at gå i seng ved 23-tiden, om det er hverdag eller weekend. Lørdag morgen sov vi længe! Til kl. 10:30-11 stykker.. Og kan i huske jeg tidligere har skrevet at jeg var kronisk træt? Well, that’s true, for sørme om jeg ikke var træt hen ad dagen alligevel.. 😀 Vi tog ud og spise brunch (kl. 12.00..), og til aften tog vi på Ilden og spiste lækker grillbuffet, efterfulgt af en tur i biffen. Da filmen sluttede ved 23.15-tiden tog vi i byen, hvor vi mødtes med nogle af vores venner. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været i byen, så denne bytur var så tiltrængt, og det var virkelig hyggeligt. Vi kom hjem ved 5-tiden og stod op igen ved 11-tiden.. Og senere på dagen, efter en lille eftermiddagslur, hentede vi endelig lækkermåsen. Nøj, hvor har jeg savnet ham! Han havde hygget sig så meget hjemme hos mormor og bedstefar, men var dog alligevel glad for at se os.

 

Brunch lørdag morgen.

Ilden lørdag aften.

Et billede mormor tog, efter vi havde afleveret fredag aften.

Lækkermåsen er endelig hjemme igen!

 

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *