Vinderen af giveaway + barnefri weekend!

 @enmorsperspektiv

 

Vinderen af en valgfri Sense-bog er fundet. Stort tillykke til Sanne Lauridsen.

Jeg sender en mail til dig, så du kan modtage din præmie fra bogreolen.dk.

 

Nå, men lækkermåsen er på weekend hos mormor og bedstefar.. De havde for noget tid siden spurgt om de ikke måtte få ham på weekend, og det gik jeg med til.. Jeg ved det bliver værst for mig. Viktor skal nok hygge sig. Han er slet ikke mor- og far-dårlig på det punkt. Han elsker at være sammen med sine bedsteforældre! Men jeg kommer til at savne ham! Til gengæld har Kirk og jeg så planlagt en rigtig hyggelig weekend for os to i mens. Imorgen skal vi sove lææænge. Og når vi endelig vågner, skal vi ud og spise brunch. Til aften tager vi ud og spiser på Ilden i Næstved, og bagefter i biffen. Så slutter vi af med en lille, hyggelig tur i byen. Så selvom jeg kommer til at savne min lille fis, så kommer jeg også til at nyde at have lidt romantisk kæreste-hygge.

 

Og endelig kan jeg nyde at jeg er gået på sommerferie. Godt nok har jeg kun været tilbage fra barsel i fem uger, men det føles som længere, så ferien er i hvert fald tiltrængt. Om en uge, går farmand også på ferie, så vi skal bare max hygge! Desværre skal vi ikke ud af landet i år, men vi tager til gengæld til Bornholm sammen med min bror og min mormor. Min mormors bror bor derovre, så vi bor hjemme hos ham imens. Det bliver så lækkert! Lige siden jeg var helt lille har jeg været med derovre jævnligt. Min oldemor og oldefar boede også derovre, så nogle af de bedste ferieminder jeg har, er fra ferierne på Bornholm hos oldemor og oldefar. Det håber jeg også Viktor får mulighed for at få.

 

Nu vil jeg nyde resten af aftenen med Kirk, bland selv slik, vin og hygge foran fjerneren.. Så må vi se hvor længe vi kan holde os vågne.. 😀

GemGem

GemGem

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *