Lækker skinke-porre tærte + giveaway på valgfri Sense-bog!

 @enmorsperspektiv

Sponsoreret indlæg

 

Jeg har for nyligt modtaget Sense-bogen “Mad med hjerte og fornuft – Plan B – De hurtige retter” fra www.bogreolen.dk. Hos bogreolen.dk kan du købe bøger, e-bøger, lydbøger og spil i massevis, og de vokser sig fortsat større. Og så er de selvfølgelig tildelt e-mærket.

Jeg har stadig ikke smidt de sidste graviditetskilo – i know, det for dårligt – så nu skal jeg altså back on track. Og som jeg før har haft skrevet, så er jeg ret pjattet med Sense princippet, og vil helt klart anbefale det til andre, som skal i gang med et vægttab, eller som allerede er i gang med processen. Sponsoreret af bogreolen.dk, giver jeg jer derfor muligheden for at vinde en valgfri Sense-bog! Deltag, ved at skrive i kommentarfeltet herunder, hvilken Sense-bog du gerne vil vinde! Jeg finder en vinder fredag d. 7 Juli, og vinderen bliver annonceret i et nyt indlæg, samt kontaktet på email.

 

Jeg har her til aften lavet et lækkert aftensmåltid ud fra en af opskrifterne i min nye Sense-bog. Nemlig en skinke-porre tærte. Tærten er super nem at lave, og fordelen er, at den er ideel, hvis du har en masse ting du skal nå, og derfor ikke har så meget tid til madlavningen. Den tager nemlig ikke meget mere end 5 minutter at tilberede, og resten af tiden skal den bare stå i ovnen og passe sig selv.

Tilberedningstiden, inkl. ovntid er 25 minutter.

 

Til en person skal du bruge:

– 1 fuldkorntortilla
– Det hvide fra 1 porre
– 100 g. blomkål
– 50 g. skinke
– 1 æg
– 50 g. hytteost
– 50 g. skyr
– Salt og peber
– 25 g. revet fed ost

Tænd ovnen på 180 grader.
Kom bagepapir i en lille tærteform (10-12 cm), og læg tortillaen i som tærtebund. Skær porre, blomkål og skinke i passende stykker, og læg dem på bunden. Rør æg, hytteost og skyr sammen og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen i tærten og drys revet ost på. Tærten bages i ovnen i 15-20 minutter.

 

Tallerkenmodellen er fordelt således.

Håndfuld 1 (+ 2): Porre, blomkål
Håndfuld 3: Skinke, æg, hytteost
Håndfuld 4: Fuldkornstortilla
Fedt: Fed ost
Mælkeprodukt: Skyr

Du kan godt tillade dig, at spise lidt mere salat eller en tomat ved siden af.

 

Alle Sense-bøgerne kan findes hos bogreolen.dk lige her.


Fuldkornstortilla, blomkål, porre og skinke.

 


Æg, hytteost, skyr og revet ost ovenpå.

 


Mums!


Mine Sense-bøger. Samlingen skal selvfølgelig udvides, men dem jeg har indtil videre, kan i hvert fald anbefales!

 

 

GemGemGemGemGemGemGemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGemGemGem

23 thoughts on “Lækker skinke-porre tærte + giveaway på valgfri Sense-bog!

 1. Wauw ser mega lækker ud, og lyder nemt! Lige noget for mig!
  Jeg håber, sådan at Suzy laver en bog for familier på Sense Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg vælge den første bog. Slank med fornuft.

 2. Mad med hjertet og fornuft – plan b de hurtige retter 😉
  Den ville være så skøn at have til en travl hverdag alene med to små børn og det der mad gerne må gå lidt hurtig indimellem.

 3. Det ser rigtig lækkert ud Hvis jeg var den heldige vinder kunne jeg godt tænke mig “Mad med hjerte og fornuft – Plan B – De hurtige retter”, da jeg helst
  ikke vil bruge for lang tid i køkkenet

 4. Bog nr 1. Sense slank med fornuft 🙂 .
  Kunne være dejligt og smide lidt på sidebenene og få nye sunde og gode ideer til mig og familien.

 5. Sense – slank med fornuft – så også jeg kan blive kickstartet!
  Og tak for den lækre opskrift
  Pøj pøj med dine sidste kilo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *