Og vinderen er.. + kamp med lækkermåsen.

 @enmorsperspektiv

 

Carina Carlsen! 
Du er vinderen af et Nicolas Vahé Ice Making sæt fra Norpii.dk, så du kan lave dine egne lækre is.
Jeg kontakter dig via email, så vi kan få det sendt afsted til dig.

 

Nu til et problem vi har herhjemme lige for tiden.. Lækkermåsen har fået en meget dårlig vane, med at han skal nive os, gerne i ansigtet, når vi har ham oppe på armen. Vi siger bestemt “nej” til ham, og fjerner hans hånd, men han griner bare og synes det er sjovt. Så vidt jeg er orienteret er det heldigvis kun mig og farmand han gør det på, og ikke de andre børn nede i dagplejen. De er også alle sammen så søde ved hinanden. Men derfor skal han jo stadig ikke gøre det herhjemme.. Men det virker tydeligvis ikke at sige bestemt “nej” til ham, så nu prøver vi i stedet at sige “ae – ae”, mens vi stryger hans hånd over kinden på os. Det var et tip en fra min terminsgruppe kom med, og jeg ved ikke hvorfor jeg ikke har tænkt på det noget før.. Det var det samme vi gjorde for et halvt år siden, da han havde en tendens til at slå os i ansigtet, før han helt forstod hvad han lavede. Og det virkede dengang, så mon ikke det også virker nu.. Vi krydser fingre.

 

Al for stor kasket. 😀 Den kom også hurtigt af, men prøves skulle den.

 

Vi fik plantet jordbær i dag. Viktor elsker jordbær, så det skal han nok blive glad for! – Og det gør vi andre jo egentlig også.

 

Mor her er også blevet forkælet lidt i weekenden.

 

Og så kom der lidt pynt op i entréen..

Skønt billede tager af mormor.

 

GemGem

1 thought on “Og vinderen er.. + kamp med lækkermåsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *