Update på bogskrivning – jeg mangler stadig interviews!

 @enmorsperspektiv

 

Som jeg skrev for noget tid siden, i et af de tidligere indlæg, så er jeg gået i gang med at skrive en bog. Bogen er en personlig graviditetsbog – lidt at sammenligne med barnets bog, blot for gravide og over graviditeten. Jeg skriver ofte på bogen, og bruger den tid jeg nu kan på det, ved siden af familielivet, studiet og webshoppen. Men det er et rigtigt hyggeligt projekt, og jeg glæder mig så meget til at se det færdige resultat.

En del har allerede skrevet til mig, da jeg efterspurgte kvinder til skriftlige interviews, og det er jeg rigtig glad for. Jeg mangler dog stadig flere interviews, så hvis der sidder nogle og har erfaringer inden for et eller flere af disse områder, så er i velkomne til at skrive til mig på kontakt@enmorsperspektiv.dk, hvis i har lyst til at deltage i et skriftligt interview.

– erfaring med fødsel på privat fødeklinik

– erfaring med Anja Bay Metoden – Smertefri fødsel

– erfaring med brug af ingefærklude som smertelindring

– erfaring med brug af fødselshypnose

– erfaring med brug af rebozo

– erfaring med amning

Derudover skal i da lige se min fine Mors Dag gave som vi endelig fik hjem igår.
Jeg kan godt afsløre: den er virkelig lækker at sidde i!

 

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *