Så har vi været på børneambulatoriet..

 @enmorsperspektiv

 

Som skrevet i et tidligere indlæg, blev vi henvist til børneambulatoriet, da lægen til Viktors 1 års undersøgelse, synes han vejede for lidt, da hans vægtkurve knækkede en del. Vi fik heldigvis en tid allerede en uge efter, og har derfor været afsted idag. Da vi kommer derind, bliver vi kaldt ind til to flinke læger, og vi snakker lidt om hans tidligere og nuværende spisevaner, som er helt fine. Han spiser godt igennem, og elsker at få lov til, at sidde med maden selv, og spise. Han blev målt og vejet. Han måler 74 cm, og vejer omkring 8,1 kg. De kunne se, at han kunne de ting han skulle kunne, og der var ikke noget at sætte en finger på. De vurderede derfor, at der ikke skulle gøres noget, andet end at de ville se ham igen om 3 måneder, og sikre at hans kurve ikke fortsat gik nedad.

Så vi er glade for, at der ikke var mere i det. Men min fornemmelse har jo også hele tiden været, at der ikke har været noget galt. Han er bare ikke verdens største baby, og det er okay. Der sidder da stadig lidt fedt på lårbasserne og overarmene, så det er jo ikke fordi han er skind og ben. Men for mig er han jo også verdens lækreste baby!

GemGem

2 thoughts on “Så har vi været på børneambulatoriet..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *