Okay, here goes. Det her, er hvad jeg har kastet mig ud i.

 @enmorsperspektiv

 

Som jeg skrev i et indlæg igår, så har jeg kastet mig ud i noget helt nyt, som er ret stort for mig. Noget som jeg er så spændt på, at se det færdige resultat af, og som jeg håber falder i god jord hos rigtig mange andre! Jeg har nemlig begivet mig ud i at lave en bog! Bogen bliver en personlig graviditetsbog, hvor man kan følge sin graviditet uge for uge, skrive sine tanker ned, fortælle om sine oplevelser med graviditeten og samtidig bliver den fyldt med en masse nyttig information, gode råd, huskelister og meget mere.

I forbindelse med alt dette, har jeg brug for jeres hjælp, kære læsere. Jeg søger nemlig nogle kvinder, som vil deltage i et skriftligt interview over mail. Interviewet bliver muligvis brugt i min bog, så det skal du være indforstået med.

 

Jeg søger interviews med kvinder der har:

– erfaring med fødsel på almindeligt sygehus

– erfaring med fødsel på privat fødeklinik

– erfaring med hjemmefødsel

– erfaring med Anja Bay Metoden – Smertefri fødsel

– erfaring med brug af ingefærklude som smertelindring

– erfaring med brug af fødselshypnose

– erfaring med brug af rebozo

Hvis du har erfaring med en af ovenstående, og vil deltage i et skriftligt interview, så skriv til min mail: kontakt@enmorsperspektiv.dk

 

Jeg kan slet ikke vente med, at se det færdige resultat af min bog, men inden da, glæder jeg mig til at bruge en masse tid på, at få lavet den bedste bog, som enhver gravid kvinde, bare må eje. Jeg håber den falder i jeres smag!

 

GemGem

3 thoughts on “Okay, here goes. Det her, er hvad jeg har kastet mig ud i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *