Uuh, spændende ting i fremtiden!

 @enmorsperspektiv

 

Okay, jeg har kastet mig ud i et nyt projekt! Jeg har krudt i røven, og jeg har det bedst når der sker en hel masse, og nu har jeg altså kastet mig ud i noget helt nyt. Jeg vil dog ikke helt afsløre overfor jer, hvad det er endnu, men der kommer et opfølgende og mere afslørende indlæg inden længe! Jeg er i hvert fald super spændt og glæder mig til at se hvad det ender ud i.

 

Dagen i dag, har ellers ikke været en af de super spændende nogle af slagsen. Jeg har en mand med lidt ondt i halsen, og som blev halvdårlig henad eftermiddagen, og så ved vi jo godt at dødsklokkerne ringer inden længe. Så vi har ikke lavet så meget i dag, andet end at hygge herhjemme og et lille visit hos Viktors oldemor i formiddags, men det har til gengæld givet mig lidt mere tid til at starte op på mit nye projekt. Jeg glæder mig rigtig meget til, at afsløre det overfor jer, og håber i læser med!

 

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *