Den første hjemmelavede gave fra min søn!

 @enmorsperspektiv

 

I forbindelse med Mors dag fik jeg den første hjemmelavede gave fra min søn. Han havde i dagplejen malet dette fine hjerte til mig, som hans søde dagplejemor derefter havde limet på en pind. Hvor blev jeg bare glad og stolt da jeg modtog den første ting, og første Mors Dags gave, fra min søn, som han helt selv havde lavet. Det kan i helt sikkert godt glæde jer til. Og jer som allerede har oplevet det, i kan med garanti nikke genkende til den følelse.

 

Og nu sidder i måske og undrer jer.. Hvordan har han kunne male hjertet selv, og uden at putte al malingen i munden? Viktors dagplejemor Sanne, havde været smart, at putte hjertet i en frysepose sammen med malingen. Herefter fik Viktor lov til at side med fryseposen, og kunne på den måde fordele hele malingen på hjertet. Ret smart, og måske et trick som i andre kan få glæde af.

 

Selvom jeg havde det lidt svært med, at Viktor skulle starte i dagpleje, så kan jeg mærke på ham, at han er rigtig glad for det! Han hygger sig, og det er godt for ham at komme ud og socialisere sig sammen med nogle andre børn. Og de andre børn elsker ham og jeg er helt sikker på at han også er glad for at komme i ned i dagplejen og lege med de andre og være kreativ.

 

GemGem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *