GIVEAWAY + rabatkode til webshoppen

 @enmorsperspektiv

 

Så er det tid til at afholde min første giveaway her på bloggen. Jeg har sponsoreret en af mine plakater fra min webshop Home by K, så du har derfor muligheden for at vinde en valgfri stjernebilledeplakat med personligt navn og fødselsdato. Vind den til dig selv, din søn, din datter eller hvem du synes fortjener den. Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive fulde navn og fødselsdato på den person, der skal vinde plakaten, i kommentarfeltet her på bloggen, lige under indlægget. Så finder jeg en vinder på fredag d. 26. Maj.

Derudover kan jeg også give jer en rabatkode, der giver jer hele 30% rabat på alle stjernebilledeplakaterne. Rabatkoden er: ENMORSPERSPEKTIV

Alle stjernebilledeplakaterne findes her

 

Hav en dejlig weekend.

 

GemGem

7 thoughts on “GIVEAWAY + rabatkode til webshoppen

  1. Jeg er godt klar over at det nok ville være bedre at forsøge at vinde den til en anden, men da jeg ingen børn har er det ikke så nemt + jeg er drøn forelsket i det simple udtryk, så jeg håber virkelig at jeg kan få lov at hænge den op i min nye lejlighed!
    Sissel Vingaard Løth
    11.01.1992

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *